Aandacht voorop

Een 100% veilig gevoel

Dag én nacht

Klaar voor morgen

Onze diensten voor jouw veiligheid...

Mobiele surveillance

Bij RED Security staat een veilig gevoel voorop. Met mobiele surveillance brengen wij een stukje rust terug bij jou als ondernemer. Neem het gevoel dat jouw pand onbeheerd achterblijft als jij ‘s avonds naar huis gaat. RED Security neemt die zorgen bij jou weg met Mobiele Surveillance. Onze beveiligers waken over jouw bezittingen. Ze controleren of alles is afgesloten, er geen insluipers zijn en zijn onmiddellijk ter plaatse als het alarm afgaat. En zij gaan pas weg als in orde is en het beveligingssysteem weer is ingeschakeld.

Objectbeveiliging

RED Security zorgt dat gebouwen en/of voorwerpen en objecten zijn beschermd tegen diefstal en vernieling. Dat doen we met een integrale oplossing. Objectbeveiliging is maatwerk. Elke situatie is anders.

Bij objectbeveiliging zorgen we dat jouw bezittingen dag en nacht zijn beveiligd dankzij innovatieve alarmsystemen en de alertheid en deskundigheid van onze beveiligers.

Zorgbeveiliging

Of het nu gaat om het veiligstellen van een situatie waardoor een conflict niet escaleert. Of de juiste manier van communiceren met een cliënt waarmee je agressie voorkomt. RED Security levert maatwerk. Onze gediplomeerde beveiligers hebben geleerd hoe ze moeten optreden.

Winkelsurveillance

De inzet van één of meerdere geüniformeerde security-medewerkers van RED Security doet het percentage winkeldiefstallen opvallend dalen. Je kan samen met jouw personeel alle aandacht op de klanten richten in een aangename en veilige omgeving.

Wij doen onopvallend ons werk, representatief en betrouwbaar, geen enkele beweging ontgaat onze mensen en zij zullen conform de wetgeving en regels binnen jouw bedrijf bijsturen daar waar nodig.

Receptiediensten

Gastvrijheid zit in de genen van onze mensen. RED Security zorgt dat jouw gasten en/of medewerkers zich prettig en veilig voelen. Onze zichtbare en representatieve gastheren- en vrouwen zijn het visitekaartje van jouw organisatie. Ze weten hoe ze jouw gasten moeten aanspreken en kunnen dit doen in meerdere verschillende talen. Daarnaast kunnen ze omgaan met meerdere computersystemen voor een vlekkeloze communicatie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Publiek private samenwerking

Camerabewaking nodig voor een industrietrerrein, toezichthouders voor een buurtproject of surveillance op een parkeerterrein? RED Security biedt ondersteuning bij projecten in het kader van publiek private samenwerking.

 Met een alarmcentrale, camerabewaking, surveillancewagens en gediplomeerde beveiligers kunnen wij belanghebbenden zoals het openbaar ministerie, politie of de overheid ondersteunen. Gezamenlijk en in goed overleg zorgen we voor een optimale beveiliging.   

Beveiliging voor evenementen

Voor publieksevenementen kan RED Security al in de voorbereidingsfase over alle aspecten evenementen een adviserende rol innemen. RED Security is gespecialiseerd in zowel kleine – als grootschalige evenementen. Onze medewerkers wijzen de weg, verlenen desgewenst EHBO-ondersteuning en bewaken het parkeerterrein.

Naast preventieve aanwezigheid kunnen wij ook repressief optreden als omstandigheden daarom vragen. Een passende discretie is daarbij vanzelfsprekend.

Cameratoezicht

Als het gaat om camera-observanten is RED Security een belangrijke, regionale speler. Met alleen cameratoezicht ben je er nog niet. Het gaat vooral om de mensen die de beelden moeten beoordelen en zorgen dat er beveiligers in actie komen.

De mensen die bij ons in de alarmcentrale achter de knoppen zitten zijn goed getraind en technisch onderlegd. Zo halen ze verdachte of ongebruikelijke situaties er meteen uit.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen