Aandacht voorop

Een 100% veilig gevoel

Dag én nacht

Klaar voor morgen

Beveiliging voor evenementen

Of het nu gaat om sportevenementen, muziekfestivals of een open dag. Jij wilt dat jouw bezoekers zich welkom voelen, maar ook dat ze veilig zijn. Onze beveiligers wijzen bezoekers de weg, helpen bij de toegangscontrole, maar kunnen desgewenst ook EBHO-ondersteuning bieden en het parkeerterrein beheren. Bij calamiteiten treden zij op en zorgen dat incidenten niet escaleren, maar ook bij de voorbereiding van het evenement en zaken als parkeerbeheer en brandwachten kunnen ze een rol spelen.

Hoe wij te werk gaan…

RED Security zet alles in om jou en jouw bezoekers een veilig gevoel te geven. Dat doen we met deskundige en gediplomeerde beveiligers. Wij zijn oprecht betrokken en maken contact op de manier waarop jij dat wilt. Beveiliging is maatwerk, maar ook een kwestie van vertrouwen. Wij zorgen voor een zeker gevoel. Dat doen wij dag en nacht, want wij stoppen niet om 5 uur.

festival_nolayer
Alles om jou en jouw bezoekers een veilig gevoel te geven

Wat houdt beveiliging voor evenementen in?

Onze beveiligers zorgen voor een geslaagd evenement. Ze weten hoe je moet omgaan met het publiek, komen op een discrete manier in actie bij incidenten en weten ook hoe een terrein ontruimd moet worden als zaken dreigen te escaleren. RED Security levert maatwerk; dat houdt in dat we kunnen meedenken tijdens de voorbereidingen en aanvullende diensten kunnen leveren.

Zet onze beveiligers in voor preventieve aanwezigheid, maar ook voor de ondersteuning bij parkeerbeheer, brandwachten, toegangscontrole en de EHBO. Onze mensen zijn EHBO-, BHV- en AED-gecertificeerd. RED Security voldoet bovendien aan de Nederlandse Technische Afspraak (NTA) voor evenementen en publiek beveiligingsdiensten, waarbij rekening gehouden wordt met wet- en regelgeving op gebied van Arbo en Milieu.

Tijdens evenementen is het haast niet meer te missen: cameratoezicht. Het inzetten cameratoezicht op uw evenement kan van zeer grote waarde zijn voor de veiligheid en crowd-management op uw evenementen terrein. Kwalitatieve camera’s in combinatie met een goed getrainde en ervaren camera-observant van RED Security levert het ultieme plaatje op.

Wij helpen je graag bij de perfecte beveiligings uitdaging.

  • Aandacht voorop
  • Een 100% veilig gevoel
  • Met beide benen op de grond
  • Dag én nacht
  • Klaar voor morgen

Onze diensten voor jouw veiligheid...

Publiek private samenwerking
Mobiele surveillance
Objectbeveiliging
Receptiediensten
Winkelsurveillance
Zorgbeveiliging
Beveiliging voor evenementen
Cameratoezicht

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen