Aandacht voorop

Een 100% veilig gevoel

Dag én nacht

Klaar voor morgen

Cameratoezicht

Steeds meer uitgaansgebieden, binnensteden en industrieterreinen zijn uitgerust met cameratoezicht. Zet ook cameratoezicht in om personeel, bezoekers, bewoners of gebruikers een groter veiligheidsgevoel te bieden en criminaliteit en vandalisme terug te dringen. Wij werken met geavanceerde camerabewakingssystemen zodat jij met een gerust hart kunt genieten van je vrije avond. Als onze alarmcentrale iets verdachts ziet, zorgen ze dat er onmiddellijk actie wordt ondernomen.

Hoe wij te werk gaan...

Met korte communicatielijnen en oprechte betrokkenheid staan wij voor je klaar. RED Security beweegt met je mee. Dat houdt in dat we blijven innoveren zodat we je ook in de toekomst van dienst kunnen zijn. Wij werken uitsluitende met moderne en geavanceerde apparatuur. Al onze medewerkers zijn goed onderlegd en gediplomeerd.

24uurservice_nolayer
Ons werk bezorgt personeel, bezoekers en bewoners een groter veiligheidsgevoel

Wat houdt onze Cameratoezicht dienst in?

Als het gaat om camera-observanten is RED Security een belangrijke, regionale speler. Met alleen cameratoezicht ben je er nog niet. Het gaat vooral om de mensen die de beelden moeten beoordelen en zorgen dat er beveiligers in actie komen.

De mensen die bij ons in de alarmcentrale achter de knoppen zitten zijn goed getraind en technisch onderlegd. Zo halen ze verdachte of ongebruikelijke situaties er meteen uit. Onze observanten zijn bovendien communicatief sterk, zodat ze kunnen zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment worden ingezet.

Tijdens evenementen is het haast niet meer te missen: cameratoezicht. Het inzetten cameratoezicht op uw evenement kan van zeer grote waarde zijn voor de veiligheid en crowd-management op uw evenementen terrein. Kwalitatieve camera’s in combinatie met een goed getrainde en ervaren camera-observant van RED Security levert het ultieme plaatje op.

Wij helpen je graag bij de perfecte beveiligings uitdaging.

  • Aandacht voorop

  • Een 100% veilig gevoel

  • Met beide benen op de grond

  • Dag én nacht

  • Klaar voor morgen

Onze diensten voor jouw veiligheid...

Publiek private samenwerking
Mobiele surveillance
Objectbeveiliging
Receptiediensten
Winkelsurveillance
Zorgbeveiliging
Beveiliging voor evenementen
Cameratoezicht

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen