Aandacht voorop

Een 100% veilig gevoel

Dag én nacht

Klaar voor morgen

Mobiele surveillance

Bij RED Security staat een veilig gevoel voorop. Met mobiele surveillance brengen wij een stukje rust terug bij jou als ondernemer. Neem het gevoel dat jouw pand onbeheerd achterblijft als jij ‘s avonds naar huis gaat. RED Security neemt die zorgen bij jou weg met Mobiele Surveillance. Onze beveiligers waken over jouw bezittingen. Ze controleren of alles is afgesloten, er geen insluipers zijn en zijn onmiddellijk ter plaatse als het alarm afgaat. En zij vertrekken pas als alles in orde is en het beveiligingssysteem weer is ingeschakeld.

Hoe wij te werk gaan..

We hebben aandacht naar jouw vraagstuk – of dit nu groot is of klein – want jij verdient een veilig gevoel. Met korte communicatielijnen staan we dag en nacht voor jou klaar. Door gebruik te maken van de laatste technologische hulpmiddelen is zijn jouw bezittingen altijd optimaal beveiligd. En voor jou rijden wij nog die ene keer extra!

Mobiele surveillance
100% Een veilig gevoel
Wij rijden voor jou die ene keer extra!

Wat houdt onze Mobiele Surveillance dienst in?

Onze surveillancewagens zijn voorzien van een satelliet-volgsysteem op basis van GPS. De centrale meldkamer van RED Security weet, op elk moment van de dag, waar onze mensen zich bevinden. Daardoor kunnen wij gegarandeerd binnen 15 minuten op locatie zijn en loopt jij als eigenaar geen risico.

Op wisselende tijden bezoeken wij ’s nachts jouw pand om inbraken – of pogingen daartoe – te voorkomen. En wij komen niet alleen als het alarm afgaat of om te controleren; als er braakschade is kunnen onze mensen de bouwkundige noodreparaties doen. Zij verlaten het pand pas als het beveiligingssysteem weer volledig ingeschakeld is.

Wij helpen je graag bij de perfecte beveiligings uitdaging.

  • Aandacht voorop

  • Een 100% veilig gevoel

  • Met beide benen op de grond

  • Dag én nacht

  • Klaar voor morgen

Onze diensten voor jouw veiligheid...

Publiek private samenwerking
Mobiele surveillance
Objectbeveiliging
Receptiediensten
Winkelsurveillance
Zorgbeveiliging
Beveiliging voor evenementen
Cameratoezicht

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen