Aandacht voorop

Een 100% veilig gevoel

Dag én nacht

Klaar voor morgen

Objectbeveiliging

Als ondernemer wil je dat jouw eigendommen dag en nacht zijn beschermd tegen indringers, dieven en inbrekers. Jij wilt speciale (kostbare) objecten en/of ruimtes beveiligen tegen diefstal, vandalisme of vernieling. Met surveillance, toegangscontrole, cameratoezicht en moderne, technologische hulpmiddelen waken wij over jouw eigendommen. Onze beveiligers weten hoe ze onregelmatigheden kunnen voorkomen en signaleren risicovolle situaties, lang voordat jij ze ziet aankomen.  

Hoe wij te werk gaan...

Wij zorgen dat jouw pand, inventaris of object 24/7 is beschermd tegen criminelen en kwaadwillenden. Dat doet RED Security met hedendaagse oplossingen, want wij innoveren mee zodat we jou ook morgen een veilig gevoel kunnen garanderen, en wij werken met korte lijnen. Onze mensen staan direct voor je klaar, wat je vraag ook is. Wij zetten écht alles in voor een zeker en veilig gevoel!

objectbeveiliging_layover
Onze mensen staan direct voor je klaar, wat je vraag ook is.

Wat houdt Objectbeveiliging in?

RED Security zorgt dat gebouwen en/of voorwerpen en objecten zijn beschermd tegen diefstal en vernieling. Dat doen we met een integrale oplossing. Objectbeveiliging is maatwerk. Elke situatie is anders.

Bij objectbeveiliging zorgen we dat jouw bezittingen dag en nacht zijn beveiligd dankzij innovatieve alarmsystemen en de alertheid en deskundigheid van onze beveiligers. Zij controleren wie er bij jou binnenkomen, maar ook of alle ramen en deuren zijn afgesloten als de laatste werknemer naar huis gaat. Door middel van mobiele surveillance en geavanceerde alarmsystemen houden wij criminelen op afstand en kunnen we bij calamiteiten onmiddellijk optreden. Of en wat er is gebeurd, kun je altijd inzien via onze praktische trnsprnt-app.

Wij helpen je graag bij de perfecte beveiligings uitdaging.

  • Aandacht voorop

  • Een 100% veilig gevoel

  • Met beide benen op de grond

  • Dag én nacht

  • Klaar voor morgen

Onze diensten voor jouw veiligheid...

Publiek private samenwerking
Mobiele surveillance
Objectbeveiliging
Receptiediensten
Winkelsurveillance
Zorgbeveiliging
Beveiliging voor evenementen
Cameratoezicht

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen