Aandacht voorop

Een 100% veilig gevoel

Dag én nacht

Klaar voor morgen

Publiek private samenwerking

Op het gebied van veiligheid is er in Nederland steeds meer publiek private samenwerking. Denk aan buurtwachten of de camerabewaking op industrieterreinen. Geavanceerde alarmsystemen en gediplomeerde en goed uitgeruste beveiligers inzetten, vraagt om grote investeringen. RED Security kan deze ondersteuning bieden. Schakel onze camerabewaking en onze mobiele surveillancedienst in als je zelf de middelen niet hebt. Onze mensen zorgen voor de veiligheid in jouw buurt, bedrijventerrein of industriegebied.

Hoe wij te werk gaan...

RED Security is er voor alle beveiligingsvragen, of deze nu groot zijn of klein. Wij staan klaar met maatwerk. Wij denken met je mee over de optimale beveiliging van jouw omgeving, mensen of object. Onze communicatielijnen zijn kort en wij staan direct voor je klaar, dag en nacht, want onze dienstverlening stopt niet om vijf uur. 

publieke-private-samenwerking
Wij denken met je mee over de optimale beveiliging van jouw omgeving

Wat houdt onze Publiek private samenwerking in?

Camerabewaking nodig voor een industrietrerrein, toezichthouders voor een buurtproject of surveillance op een parkeerterrein? RED Security biedt ondersteuning bij projecten in het kader van publiek private samenwerking.

Met een alarmcentrale, camerabewaking, surveillancewagens en gediplomeerde beveiligers kunnen wij belanghebbenden zoals het openbaar ministerie, politie of de overheid ondersteunen. Gezamenlijk en in goed overleg zorgen we voor een optimale beveiliging.   

Wij helpen je graag bij de perfecte beveiligings uitdaging.

  • Aandacht voorop

  • Een 100% veilig gevoel

  • Met beide benen op de grond

  • Dag én nacht

  • Klaar voor morgen

Onze diensten voor jouw veiligheid...

Publiek private samenwerking
Mobiele surveillance
Objectbeveiliging
Receptiediensten
Winkelsurveillance
Zorgbeveiliging
Beveiliging voor evenementen
Cameratoezicht

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen