Aandacht voorop

Een 100% veilig gevoel

Dag én nacht

Klaar voor morgen

Receptiediensten

De eerste indruk is de belangrijkste want je kunt het niet overdoen. Onze mensen zorgen voor een warm welkom van jouw gasten, klanten of medewerkers en houden meteen een oogje in het zeil als het gaat om de veiligheid. RED Security zorgt dat jouw balie op de cruciale momenten bemand is. Dat doen wij met gediplomeerde gastheren- en vrouwen die er representatief uitzien, die met computersystemen overweg kunnen, maar die ook weten waar jouw organisatie voor staat. En als er zich calamiteiten voordoen, kunnen zij ingrijpen.

Hoe wij te werk gaan….

RED Security luistert met aandacht naar jouw vraag. Heb jij tijdelijke ondersteuning nodig of wil jij de volledige receptiedienst uitbesteden? Wij zorgen voor dienstverlening op maat. Dat houdt in dat we altijd voor je klaar staan. Onze mensen zorgen dat niet alleen jij, maar ook je bezoekers en medewerkers een zeker gevoel hebben. Wij zorgen dat jouw gasten met een glimlach aan jou terugdenken en graag terugkomen.

receptiedienst-beveiliging
Onze collega's zorgen voor een warm welkom van jouw gasten en houden een oogje in het zeil

Wat houden onze Receptiediensten in?

Gastvrijheid zit in de genen van onze mensen. RED Security zorgt dat jouw gasten en/of medewerkers zich prettig en veilig voelen. Onze zichtbare en representatieve gastheren- en vrouwen zijn het visitekaartje van jouw organisatie. Ze weten hoe ze jouw gasten moeten aanspreken en kunnen dit doen in meerdere verschillende talen. Daarnaast kunnen ze omgaan met meerdere computersystemen voor een vlekkeloze communicatie.

En onze mensen zorgen in samenwerking met jouw personeel voor een warm onthaal en ze waken ook over de veiligheid. Ze treden op bij calamiteiten en kunnen als het nodig is onze alarmcentrale inschakelen voor extra ondersteuning. 

Wij helpen je graag bij de perfecte beveiligings uitdaging.

  • Aandacht voorop

  • Een 100% veilig gevoel

  • Met beide benen op de grond

  • Dag én nacht

  • Klaar voor morgen

Onze diensten voor jouw veiligheid...

Publiek private samenwerking
Mobiele surveillance
Objectbeveiliging
Receptiediensten
Winkelsurveillance
Zorgbeveiliging
Beveiliging voor evenementen
Cameratoezicht

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen