Aandacht voorop

Een 100% veilig gevoel

Dag én nacht

Klaar voor morgen

Winkelsurveillance

Als ondernemer wil je graag dat zowel je klanten, als je medewerkers zich veilig voelen in jouw winkel. Je hebt klantgericht personeel in dienst dat zorgt voor een goede winkelervaring. RED Security zorgt voor de veiligheid.  Met cameratoezicht alleen ben je er nog niet. Daarvoor is meer nodig, zoals deskundige beveiligers die weten hoe je mensen moet aanspreken en hoe je moet optreden bij calamiteiten, zoals winkeldiefstal, overlast of vernielingen.

Hoe wij te werk gaan...

RED Security biedt een 100 % veilig gevoel, voor jouw klanten en jouw personeel. Klanten kunnen winkelen zonder zich zorgen te maken over hun eigendommen. En je personeel kan zich helemaal focussen op de klantbeleving want ze weten dat onze goed opgeleide mensen klaarstaan die zonodig direct kunnen ingrijpen als er toch iets gebeurt. Wij zijn oprecht betrokken bij  jouw vraagstuk en werken nauw samen met jouw personeel. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving en een ultieme klantbeleving. 

winkel_nolayer
De klanten en je medewerkers voelen zich veilig in jouw winkel

Wat houdt onze Winkelsurveillance in?

Zet RED Security in voor een 100 % veilig gevoel. Onze geüniformeerde en goed opgeleide security-medewerkers ontgaat niets. Zij zorgen ervoor dat het aantal winkeldiefstallen daalt en  jouw personeel alle aandacht heeft voor de klant. Onze mensen zijn betrouwbaar, zien er representatief uit en doen onopvallend hun werk. Als dat nodig is coachen zij je personeel conform de wetgeving en regels.

Onze mensen zorgen dat

  • overlast en diefstal wordt voorkomen
  • je klanten en je personeel zich 100 % veilig voelen
  • alle moderne preventieve middelen hiervoor worden ingezet

RED Security loopt vooruit op de moderne toekomst. Zo zijn onder andere onze beveiligers uitgerust met moderne communicatie middelen. Daarnaast kunnen onze beveiligers uitgerust worden met een bodycam. Dit om de veiligheid van uw en onze medewerkers te garanderen.  

P1000959.JPG

Wij helpen je graag bij de perfecte beveiligings uitdaging.

  • Aandacht voorop

  • Een 100% veilig gevoel

  • Met beide benen op de grond

  • Dag én nacht

  • Klaar voor morgen

Onze diensten voor jouw veiligheid...

Publiek private samenwerking
Mobiele surveillance
Objectbeveiliging
Receptiediensten
Winkelsurveillance
Zorgbeveiliging
Beveiliging voor evenementen
Cameratoezicht

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen