Aandacht voorop

Een 100% veilig gevoel

Dag én nacht

Klaar voor morgen

Zorgbeveiliging

Door de toenemende zorgvraag en vergaande bezuinigingen van de overheid staat de zorgsector voor enorme uitdagingen. RED Security biedt de uitkomst voor zorgbedrijven met een personeelsprobleem. Met ons deskundig personeel krijg jij rust in de planning.

Wij bieden jouw cliënten overdag de optimale zorg en zorgen dat jouw medewerkers hun werk op een veilige manier kunnen doen door ‘s avonds een oogje in het zeil te houden. 

Hoe wij te werk gaan...

Van RED Security mag je oprechte betrokkenheid verwachten. Of het nu gaat om het veiligstellen van een situatie of jouw bezoekers op een prettige manier welkom heten. Wij zorgen dat iedereen zich veilig en serieus genomen voelt. Wij zijn betrokken en maken contact, zoals jij dat wilt. RED Security zet alles in om jou een zeker gevoel en een veilige omgeving te bieden heeft, ongeacht hoe groot jouw onderneming of instelling is.

zorgbeveiliging
Deskundige beveiligers
Weten hoe je moet optreden en escalaties kunt voorkomen

Wat houdt onze Zorgbeveiliging in?

Of het nu gaat om het veiligstellen van een situatie waardoor een conflict niet escaleert. Of de juiste manier van communiceren met een cliënt waarmee je agressie voorkomt. RED Security levert maatwerk. Onze gediplomeerde beveiligers hebben geleerd hoe ze moeten optreden. Met name in de zorg waar emoties en frustraties door ziektes, verslavingen of medicijngebruik hoog kunnen oplopen, is het belangrijk dat er deskundige beveiligers in de buurt zijn die weten hoe je moet optreden en escalaties kunt voorkomen.

Beveiligers in de zorg zijn geen gewone beveiligers. Zij weten hoe je een goede en veilige zorg kunt borgen en houden rekening met alle factoren, zoals hoogoplopende emoties en agressie, maar ook met arbeidsrisico’s zoals de kans op letsel of besmetting. Onze beveiligers zijn EHBO, BHV en AED gecertificeerd. Ze leveren maatwerk dat leidt tot minder escalaties en verzuim.

Wij helpen je graag bij de perfecte beveiligings uitdaging.

  • Aandacht voorop

  • Een 100% veilig gevoel

  • Met beide benen op de grond

  • Dag én nacht

  • Klaar voor morgen

Onze diensten voor jouw veiligheid...

Publiek private samenwerking
Mobiele surveillance
Objectbeveiliging
Receptiediensten
Winkelsurveillance
Zorgbeveiliging
Beveiliging voor evenementen
Cameratoezicht

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen