Aandacht voorop

Een 100% veilig gevoel

Dag én nacht

Klaar voor morgen

Wij zijn RED SECURITY

Wij zijn RED Security. Een familiebedrijf dat opvalt als het om beveiligen gaat. Waar anderen links gaan, gaan wij al jaren niet rechts, maar gewoon onze eigen weg. Een weg die volledig is afgestemd op onze klant. Volledig transparant. Hoe we dat doen? Door altijd onszelf te blijven en onze klant de aandacht te geven die zij verdient. Of het nu gaat om een groot bedrijf of een mevrouw op leeftijd; onze klant begrijpen en haar gevoel centraal stellen: Daar gaat het om. Waarom? RED Security doet alles, maar dan ook écht ALLES voor een veilig gevoel van onze klant. Dat is ons doel. Door te voorkomen, maar ook gerust te stellen wanneer dat nodig is.

Meer dan alleen beveiliging!

Ons uitgangspunt is aandacht. Daarom hebben we korte communicatielijnen en rijden we nog die ene keer extra voor onze klant. We luisteren, nemen de klant serieus en handelen direct naar wat we horen. Dit is volledig meetbaar en voor iedere klant op de voet te volgen. We zijn dag én nacht betrokken en hebben onze manier van werken ondergebracht in 5 garanties die we élke klant bieden.

winkel_nolayer
Onze klant verdient een veilig gevoel.
Altijd.

Service en communicatie

Onze 120 medewerkers voeren 6 kerntaken met passie uit. Een brede dienstverlening zodat we er zeker van zijn dat onze klant zich ook zeker voelt. 

Deze kerntaken blijven we doorontwikkelen op een markt die continu verandert en passen we altijd aan op de persoonlijke wensen van onze klant.

 

RED Security biedt 5 garanties

1 Aandacht voorop

We luisteren met aandacht naar jouw vraag. Of deze groot is of klein, we zijn er voor jou. 

2 Een 100% veilig gevoel

We zetten ALLES in om jou een veilig gevoel te geven. Wat je vraag ook is.

3 Met beide benen op de grond

We staan met beide benen op de grond. Of het nu gaat om het veiligstellen van een situatie wanneer dat nodig is, of op een prettige manier jouw klanten welkom heten. We zijn betrokken en maken contact. Zoals jij dat wilt.

4 Dag én nacht

Onze dienstverlening gaat door als jij op een oor ligt. Dag én nacht zorgen we voor een zeker gevoel. Wij stoppen niet om 5 uur.

5 Klaar voor morgen

We bewegen mee en innoveren continu om niet alleen vandaag, maar ook morgen een 100% veilig gevoel te kunnen garanderen.

Onze diensten voor jouw veiligheid...

Publiek private samenwerking
Mobiele surveillance
Objectbeveiliging
Receptiediensten
Winkelsurveillance
Zorgbeveiliging
Beveiliging voor evenementen
Cameratoezicht

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen